Ook de komende drie weken blijven onze zalen leeg
 
Theater aan de Parade
Bekijk de online versie
Programma  |  Uw bezoek
 
Op de hoogte blijven van (bij)boekingen en nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Let op: deze link is strikt persoonlijk. Aanmelden >>
We blijven voorlopig nog even dicht
 
We blijven voorlopig nog even dicht
 
We missen het gelach van het publiek, de magie van het theater, het plezier in de ogen van onze bezoekers en het napraten na iedere voorstelling. We missen jou!

Afgelopen dinsdag zaten we voor de buis om te kijken naar de persconferentie van minister-president Mark Rutte. Er komen wat versoepelingen, maar helaas niet voor ons. Dit hadden we natuurlijk een beetje verwacht. De lockdown wordt verlengd tot 16 maart. Dat betekent dat we, voor alle voorstellingen die vóór 16 maart plaatsvinden, een nieuwe datum proberen te vinden.

We staan te springen om onze deuren weer te openen en onze bezoekers met een glimlach te ontvangen.

Tot die tijd wachten we rustig af en delen we graag wat leuke thuiskijktips! 
 
Meer informatie
 
 
 
Thuiskijktip:
 
Thuiskijktip:
De tolk van Java
 
De tolk van Java werd lovend ontvangen door het publiek. Het toneelstuk geeft inzicht in onze koloniale geschiedenis en het complexe mechanisme van hoe slachtoffers daders kunnen worden. Een echte aanrader om te kijken!
 
 
Kijk nu
 
 
 
Thuiskijktip:
 
Thuiskijktip:
Lenette van Dongen
 
Cabaretière, presentatrice, zangeres en multitalent Lenette van Dongen laat als geen ander de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht.
 
 
Kijk nu
 
 
 
TP op tournee
 
 
Insta   Tw   Fb   Yt
 
Disclaimer   |  Contact   |  Afmelden